Cursus Glas-in-lood: de nieuwe cusus start 11 september 2017. De 10 lessen lopen tot en met januari 2018.

Dagworkshop Glas-in-lood: kleine groep van 2 tot 5 deelnemers.
Meld je ook solo aan, want zodra er twee aanmeldingen zijn plannen we een datum!

Voor grotere groepen kan een workshop op maat worden gegeven. Past precies ;)

 

 

Cursus Glas in Lood . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (beginners en gevorderden)

Van september t/m januari en van februari tot juli wordt door Josette de cursus glas in lood gegeven. Hier leert u op een gedegen manier de technieken, en daarnaast is er veel aandacht voor vormgeving.

Het bijzondere van de cursussen die Josette geeft is dat u direct vanaf de eerste les uw eigen ontwerpen kunt maken en uitvoeren.

Ook is het mogelijk om brandschilderen, glasfusing en tiffany te leren binnen de cursus. Dit zijn nieuwe en erg mooie mogelijkheden, ook toepasbaar in glas in lood.

Dit alles in een ontspannen en toch geconcentreerde sfeer, met af en toe een zucht en/of trotse kreet :-).

In het kort:

  • 10 maandagavonden, om de andere week, van 19.30 tot 22.00 uur.
  • Kosten: 237,50, excl. materiaal.
  • Plaats: de cursus wordt gegeven in een mooie ruime zaal in wijkgebouw de Dommel, aan de Bennekelstraat te Eindhoven (wijk Oud-Gestel).

Er is voor gevorderden ook de mogelijkheid een strippenkaart te kopen. Dit kan voor 3 of 6 lessen, te volgen binnen één cursus van 10 lessen, voor resp. € 78,00 of € 154,00. Handig bijvoorbeeld voor als je tijdelijk (weer) begeleiding en tips wilt.

> inschrijfformulier voor de cursus

 

Eén daagse Workshop Glas in Lood
. . .
(beginners)

U gaat zelf glas snijden, in het lood zetten en solderen, kortom: eigenhandig een glas in lood raam maken. U neemt uw zelfgemaakte werkstuk aan het eind van de middag mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer van 10 tot 17 uur. Kosten € 98,50 inclusief alle materialen. U kunt kiezen uit een aantal verschillende ontwerpen, of uw eigen ontwerp maken.

De groep is klein, maximaal vijf personen, voor veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Een datum kiezen kan in overleg.