Datums

Cursus Glas-in-lood: de eerstvolgende nieuwe cusus start september 2019. De lessen lopen tot en met december. Meer info hieronder!

Dagworkshop Glas-in-lood: kleine groep van 3 tot 5 deelnemers. Meer info vind je hieronder!
Datums
tot de zomervakantie:
- zaterdag 16 maart
- vrijdag 3 mei
- zaterdag 4 mei
- vrijdag 17 mei
- zaterdag 18 mei
-
vrijdag 14 juni
- zaterdag 15 juni
.

Voor grotere groepen kan een workshop op maat worden gegeven. Past precies ;)

 

 

Cursus Glas in Lood . . . . . (beginners en gevorderden)

Van september t/m december en van februari t/m juni wordt door Josette de cursus glas in lood gegeven. Hier leer je op een gedegen manier de technieken, en daarnaast is er veel aandacht voor vormgeving.

Het bijzondere van Josette's cursussen is dat je direct vanaf de eerste les je eigen ontwerpen kunt maken en uitvoeren. Dit alles in een gecombineerde ontspannen en geconcentreerde sfeer.

Ook is het mogelijk om brandschilderen, glasfusing en tiffany te leren. Deze mooie technieken zijn te combineren met glas in lood.

In het kort:

  • 10 maandagavonden, om de andere week, van 19.30 tot 22.00 uur.
  • Kosten: 239,00, excl. materiaal.
  • Plaats: de cursus wordt gegeven in een mooie ruime zaal in wijkgebouw de Dommel, aan de Bennekelstraat te Eindhoven (wijk Oud-Gestel).

Er is voor gevorderden ook de mogelijkheid een strippenkaart te kopen. Dit kan voor 3, 6 of 8 lessen, te volgen binnen één cursus van 10 lessen. Handig bijvoorbeeld voor als je tijdelijk (weer) begeleiding en tips wilt.

> Praktische informatie en inschrijfformulier voor de cursus

Eéndaagse Workshop Glas in Lood

Op deze dagworkshop ga je zelf glas snijden, in het lood zetten en solderen, kortom: eigenhandig een glas in lood raam maken. Onder deskundige begeleiding van Josette doorloop je al de stappen van het maken van een glas in lood raampje. Aan het eind van de dag neem je apetrots je zelfgemaakte werkstuk mee naar huis!

De workshop duurt van 10.30 tot 17 uur. De kosten zijn € 125,- p.p. inclusief alle materialen - plus gedurende de hele dag koffie, thee en lekkers. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende ontwerpen, of je kunt je eigen ontwerp maken.

De groep is klein (3, 4 of 5 personen) voor veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Kies een datum uit het overzicht hierboven, of overleg voor een exclusieve datum voor je eigen groepje van minimaal drie personen!

> Ja, ik heb interesse in de workshop!