WORKSHOPS EN KINDERFEESTJES

 

Workshop sieraden van glas (glasfusing)

Een creatieve en verrassende workshop, waaraan je 3 mooie sierraden overhoudt. Om zelf te dragen of om kado te doen. Ook leuk als kennismaking met de techniek van glas fusen.

Bij Glasfusing worden meerdere lagen glas met elkaar versmolten. Dit gebeurt in een glas-oven, waarbij de fuse-temperatuur rond de 800 graden Celcius ligt.

Tijdens de workshop ontwerpt en maakt u drie eigen hangers. En en passant krijgt u natuurlijk wat glas- en fuse-kennis mee.

Kosten: € 30,00 p.p. Dit is voor de workshop, materialen, gebruik van alle gereedschappen. Ook koffie, thee, en bijbehorend lekkers zijn inbegrepen.

Omdat de werkstukken 24 uur in de oven moeten blijven, kunnen ze enkele dagen na de workshop opgehaald worden.

Deze workshop wordt gehouden het hele jaar, op verzoek

 

(écht leuk!) Kinderfeest Glaskunst

Voor je verjaardag geef je een feest onder begeleiding van een echte glas in lood kunstenares. Je maakt allemaal een eigen windlicht of klein schilderij met prachtig gekleurd glas-in-lood glas.

De glaskunstenares helpt mee. Met speciale tangen kun je het glas knippen, dus het is niet gevaarlijk. Voor limonade en iets te snoepen wordt natuurlijk gezorgd!

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Vanaf 6 kinderen, € 10,00 per kind. Datum en tijd in overleg, alle dagdelen mogelijk. Een feestje duurt ongeveer 2 uur.

 

 

Teamuitje of vrijgezellenfeest? Glaskunst!

In een creatieve omgeving gaat u aan de slag met speciale tangen en glassnijders. Allemaal een eigen kunstwerk in glasmozaiëk, of gezamenlijk één groot glasobjekt maken, het kan allebei!

Met begeleiding van Josette en onder het genot van koffie/thee en iets lekkers, wordt het een kunstzinnige, gezellige workshop. U knipt, snijdt, creëert en lijmt dat het een lieve lust is, en heeft op het eind uzelf overtroffen :-)

Geschikt voor teamwerk, maar ook puur voor de gezelligheid. Voor groepen van 6 tot ca. 40 personen, voor een tijdsduur van twee uur tot een halve dag.

Vanaf €18,50 p.p. Bij groepen vanaf 20 personen speciale prijzen. De workshop kan op locatie gegeven worden, en verdere invulling is bespreekbaar. Ook een combinatie met een hapje en drankje is mogelijk.