Datums

 

Cursus Glas-in-lood: Een nieuwe cursus staat ingepland vanaf maandagavond 13 september! Voor verdere datums zie het inschrijfformulier.

Meer informatie over de inhoud van de cursus vind je hieronder.

Dagworkshop Glas-in-lood: Eén creatieve dag, in een kleine groep van maximaal vier personen. Met goede begeleiding van Josette en de mogelijkheid tot het maken en uitvoeren van een geheel eigen ontwerp! Meer informatie hieronder.

Bel Josette (06-10376884) bij interesse, aanmelding of voor meer informatie. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. We kijken dan samen naar een geschikte datum!

 

Een workshop voor grotere groepen is ook mogelijk en kan op maat gemaakt worden.

 

Cursus Glas in Lood
(voor beginners en gevorderden)

Van februari t/m juni en van september t/m januari wordt door Josette de cursus glas in lood gegeven. Hier leer je op een gedegen manier alle technieken, met daarnaast veel aandacht voor vormgeving.

Het bijzondere van Josette's cursussen is dat je direct vanaf de eerste les je eigen ontwerpen kunt maken en uitvoeren. Dit alles in een zowel gezellige en ontspannen als geconcentreerde sfeer.

Ook is het mogelijk om brandschilderen, glasfusing en tiffany te leren. Deze mooie technieken zijn ook te combineren met glas in lood.

In het kort:

  • 9 maandagavonden, ongeveer om de andere week, van 19.30 tot 22 uur.
  • Kosten: 219,50 excl. materiaal.
  • Plaats: de cursus wordt gegeven in een mooie ruime zaal in wijkgebouw De Dommel, (Oud-Gestel) Eindhoven.

Er is voor gevorderden ook de mogelijkheid een strippenkaart te kiezen. Dit kan voor 6 lessen, te volgen binnen de cursus van 9 lessen. Handig bijvoorbeeld voor als je tijdelijk (weer) begeleiding en tips wilt.

> Praktische informatie en inschrijfformulier voor de cursus


Dagworkshop
Glas-in-lood

Tijdens deze workshop ga je zelf glas snijden, het glas in het lood zetten, het lood solderen, kortom: eigenhandig een glas in lood raam maken. Je kunt een bestaand ontwerp kiezen, of je kunt je eigen ontwerp maken. Onder deskundige begeleiding van Josette doorloop je al de stappen. Aan het eind van de dag neem je apetrots je zelfgemaakte werkstuk mee naar huis!
  

De workshop duurt van 10 tot ca. 17 uur. De kosten zijn € 135,- à € 165,- pp, inclusief alle materialen. Plus gedurende de hele dag koffie, thee en lekkers.

De groep is klein (tot 4 personen) voor veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Bel voor overleg over een datum of voor een exclusieve datum voor je eigen groep van twee of drie personen!

> Ja, ik heb interesse in de workshop!