Datums

Cursus Glas-in-lood: de eerstvolgende cursus start 15 februari 2021. De lessen lopen tot en met mei. Meer informatie over de inhoud van de cursus vind je hieronder.

Dagworkshop Glas-in-lood: kleine groep voor goede begeleiding en de mogelijkheid tot het maken van een eigen ontwerp. Meer informatie hieronder!
Bel of stuur een mail bij interesse, voor aanmelding of meer informatie.

Voor grotere groepen kan een workshop op maat worden gegeven.

 

 

Cursus Glas in Lood
(voor beginners en gevorderden)

Van februari t/m juni en van september t/m december wordt door Josette de cursus glas in lood gegeven. Hier leer je op een gedegen manier de technieken, en daarnaast is er veel aandacht voor vormgeving.

Het bijzondere van Josette's cursussen is dat je direct vanaf de eerste les je eigen ontwerpen kunt maken en uitvoeren. Dit alles in een zowel gezellige en ontspannen als geconcentreerde sfeer.

Ook is het mogelijk om brandschilderen, glasfusing en tiffany te leren. Deze mooie technieken zijn ook te combineren met glas in lood.

In het kort:

  • 10 maandagavonden, ongeveer om de andere week, van 19.30 tot 22 uur.
  • Kosten: 239,50 excl. materiaal.
  • Plaats: de cursus wordt gegeven in een mooie ruime zaal in wijkgebouw De Dommel, (Oud-Gestel) Eindhoven.

Er is voor gevorderden ook de mogelijkheid een strippenkaart te kiezen. Dit kan voor 6 of 8 lessen, te volgen binnen één cursus van 10 lessen. Handig bijvoorbeeld voor als je tijdelijk (weer) begeleiding en tips wilt.

> Praktische informatie en inschrijfformulier voor de cursus


Dagworkshop
Glas-in-lood

Tijdens deze workshop ga je zelf glas snijden, het glas in het lood zetten, het lood solderen, kortom: eigenhandig een glas in lood raam maken. Je kunt een bestaand ontwerp kiezen, of je kunt je eigen ontwerp maken. Onder deskundige begeleiding van Josette doorloop je al de stappen. Aan het eind van de dag neem je apetrots je zelfgemaakte werkstuk mee naar huis!
  

De workshop duurt van 10 tot 17 uur. De kosten zijn € 135,- à € 165,- p.p. inclusief alle materialen - plus gedurende de hele dag koffie, thee en lekkers.

De groep is klein (tot 3 personen) voor veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Bel voor overleg over een datum of voor een exclusieve datum voor je eigen groep van twee of drie personen!

> Ja, ik heb interesse in de workshop!