Datums

Cursus Glas-in-lood: [de cursus zou van start gaan in januari. De lessen lopen dan tot en met juni. Datums zijn ingepland vanaf 15 maart. Verdere datums zie je op het inschrijfformulier. Zodra het 'mag' start de cursus weer!...
Meer informatie over de inhoud van de cursus vind je hieronder.

Dagworkshop Glas-in-lood: Goede begeleiding en de mogelijkheid tot het maken en uitvoeren van een eigen ontwerp. In één dag! Meer informatie hieronder.
Bel of stuur een mail bij interesse, aanmelding of meer informatie.

[Een workshop op maat voor grotere groepen kan nu moeilijk gegeven worden.]

 

 

Cursus Glas in Lood
(voor beginners en gevorderden)

Van februari t/m juni en van september t/m december wordt door Josette de cursus glas in lood gegeven. Hier leer je op een gedegen manier de technieken, en daarnaast is er veel aandacht voor vormgeving.

Het bijzondere van Josette's cursussen is dat je direct vanaf de eerste les je eigen ontwerpen kunt maken en uitvoeren. Dit alles in een zowel gezellige en ontspannen als geconcentreerde sfeer.

Ook is het mogelijk om brandschilderen, glasfusing en tiffany te leren. Deze mooie technieken zijn ook te combineren met glas in lood.

In het kort:

  • 10 maandagavonden, ongeveer om de andere week, van 19.30 tot 22 uur.
    [Dit kunnen we evt aanpassen, bv 18:45-20:45 uur.]
  • Kosten: 239,50 excl. materiaal.
    [Dit is voor 10 lessen, dit passen we natuurlijk aan bij minder lessen.]
  • Plaats: de cursus wordt gegeven in een mooie ruime zaal in wijkgebouw De Dommel, (Oud-Gestel) Eindhoven.

Er is voor gevorderden ook de mogelijkheid een strippenkaart te kiezen. Dit kan voor 6 of 8 lessen, te volgen binnen één cursus van 10 lessen. Handig bijvoorbeeld voor als je tijdelijk (weer) begeleiding en tips wilt.

> Praktische informatie en inschrijfformulier voor de cursus


Dagworkshop
Glas-in-lood

Tijdens deze workshop ga je zelf glas snijden, het glas in het lood zetten, het lood solderen, kortom: eigenhandig een glas in lood raam maken. Je kunt een bestaand ontwerp kiezen, of je kunt je eigen ontwerp maken. Onder deskundige begeleiding van Josette doorloop je al de stappen. Aan het eind van de dag neem je apetrots je zelfgemaakte werkstuk mee naar huis!
  

[Normale situatie:] De workshop duurt van 10 tot 17 uur. De kosten zijn € 135,- à € 165,- p.p. inclusief alle materialen - plus gedurende de hele dag koffie, thee en lekkers.

De groep is klein (tot 3 personen) voor veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Bel voor overleg over een datum of voor een exclusieve datum voor je eigen groep van twee of drie personen!

> Ja, ik heb interesse in de workshop!